Agentia Funerara CRISTI PAULA MARKET

Serviciile funerare pe care le asiguram tuturor clientilor au fost concepute pe mai multe pachete, astfel incat sa fie potrivite pentru fiecare categorie sociala de clienti. De aceea, noi va asteptam si in shoowroom pentru mai multe informatii si comenzi.

Despre Noi

Societatea noastra este o agentie funerara de profil pe care va puteti baza cu incredere in momente deficile.
Va ajutam si va punem la dispozitie o gama larga de servicii funerare, concepem pachete personalizate pentru fiecare client incercand sa oferim cele mai bune servicii, la CELE MAI MICI PRETURI!
La noi fiecare client este special si ne vom dedica cu respect si compasiune tuturor familiilor care ne contacteaza.
Va oferim SERVICII FUNERARE COMPLETE, prestate cu bun-simt si discretie, mereu atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra.
Nu ezitati sa ne contactati oricand aveti nevoie de noi si oriunde a-ti locui, pentru ca noi oferim servicii funerare complete in Bucuresti, Bragadiru, Clinceni, Mihailesti, Buda, Cornetu, Varteju, Magurele, Darasti, Popesti, Domnesti, si orice imprejurime a Bucuresti-Ilfov!

Indiferent de aprecierea fiecăruia, trecerea în lumea celor drepți a cuiva drag reunește pe plan emoțional întreaga familie. Știm că este un eveniment dificil și pentru mulți dintre noi, greu de trecut. De aceea te asigurăm de profesionalismul unei echipe cu experiență oferit de Agentia Funerara ”CRISTI PAULA MARKET S.R.L.”.

In clipele de durere, firma noastra va ofera un sprijin real prin gama variata de servicii si produse, la preturi fara concurenta. Cand cineva drag pleaca de langa noi, ramanem cu regretul ca nu i-am aratat intreaga dragoste. Tratam cu respect si demnitate durerea pe care familii, prieteni sau cunoscuti o aduc impreuna cu sine atunci cand ne calca pragul. Suntem alaturi de familiile indoliate atat cu suport material cat si cu suport emotional.
Reputatia noastra are la baza cateva principii de la care nu ne abatem si care au reusit sa faca din compania noastra un brand pe plan local. Demnitatea, devotamentul si promptitudinea reprezinta atuurile care ne-au mentinut in topul agentiilor funerare pana in prezent si care cu siguranta ne vor calauzi viitorul.

APELATI cu incredere NON-STOP:  0762.326.176 si VOM VENI IN DOAR 30 MINUTE pentru a vă prelua întreaga povară a serviciului funerar.

Raspundem cu rapiditate si seriozitate la orice solicitare a serviciilor noastre.

SERVICII COMPLETE PENTRU TOATE BUZUNARELE! Convingeti-va!

  • Coroane si jerbe
  • Sicrie
  • Transport
  • Monumente funerare
  • Accesorii
  • Consultanta
  • Declarare deces
  • Imbalsamare profesionala (tanatopraxie)
  • Toaletare si impachetare
  • Praznice

In domeniul serviciilor funerare conteaza mult promptitudinea cu care raspundem la apelul fiecarui client. Noi nu punem conditii clientilor nostri si nici nu avem costuri suplimentare ascunse. Ne achitam de fiecare sarcina cu aceeasi seriozitate, indiferent cine ne solicita ajutorul.

Pe langa serviciile legate de inmormantare, oferim si servicii de incinerare atunci cand familia doreste acest lucru. Avem in stoc numeroase modele de sicrie si articole funerare, preturile fiind adaptate posibilitatii financiare a fiecarui client. Angajatii nostri vin in intampinarea nevoilor fiecaruia si rezolva cu proptitudine maxima orice solicitare. In plus, ei ofera si CONSILIERE GRATUITA oricui doreste sa afle ce trebuie facut la o inmormantare.

Call Now Button