Agentia Funerara CRISTI PAULA MARKET
TRANSPORT FUNERAR

TRANSPORT FUNERAR

Noi stim ca transportul decedatului este unul dintre cele mai importante servicii funerare. Pentru transportul funerar avem masini funerare adecvate pentru ca ceremonia sa fie bine organizata. Avem la dispozitie masini funerare autorizate de ultima generatie, marca Mercedes Benz, care pot sa acopere toate necesitatile dumneavoastra.

Conform doleantelor dumneavoastra ne putem ocupa in detaliu de intreg protocolul: intocmirea tuturor documentelor necesare, pregatirea sicriului, transportul mortuar cat si al intregului cortegiu funerar, respectarea traditiilor religioase, aranjamente florale, locuri de veci si monumente funerare.

Intr-un moment atat de delicat, va promitem sa va fim alaturi, un sprijin de nadejde in clipe de grea incercare si durere!

Transportul funerar poate fi achizitionat ca serviciu separat sau puteti opta pentru unul din pachetele funerare complete ce includ transportul gratuit.

Ne străduim să fim acel membru al familiei de care orice persoană care trece prin momentul greu al pierderii cuiva drag are nevoie. Timp de 24 de ani am învățat cum să fim alături de oameni și ce putem face pentru a le ușura zilele de dinaintea înmormântării. Ne dorim ca fiecare persoană să petreacă cât mai mult timp cu cel drag care a decedat și cât mai puțin cu detaliile organizatorice. De aceea, noi oferim tot ce este necesar acestui eveniment, începând de la întocmirea documentelor necesare, până la alegerea sicriului, aranjamentelor florale și a înmormântării propriu-zise.

Call Now Button